tisdag 24 april 2012

Massor av tulpaner!



Nu är det några dagar sedan vi kom hem från vår Hollandresa och man har hunnit smälta intrycken, Besöket i tulpanparken Keukenhof, var en av höjdpunkterna - tulpaner så långt ögat kunde nå!





 Ja ni kan ju tänka er att det var mycket att fota här! Men mitt i allt dog kamerabatteriet och det var kanske tur för annars hade jag nog haft 200 tulpankort till....


fredag 20 april 2012

Back!


Hemma igen och fylld av intryck efter tre hektiska dagar i tulpanland! Återkommer med fler bilder när jag landat lite, har en hel del foton att sortera och lökar att plantera....


Ha en skön fredag!


söndag 15 april 2012

Till tulpanland!


Packar för fullt just nu inför Tulpanland! Ska på skolresa till Holland i morgon där vi ska gå på den stora blomsterauktionen, besöka rosodling och gå i tulpanparken. Jag ska köpa massa tulpanlökar och fota så mycket jag kan så får ni se sedan!
 I morgon blir det uppstigning 04.30 så det är bäst att packa vidare så man kan lägga sig i tid:) Bye, bye!


måndag 9 april 2012

Godisbukett







Vad ger man för blommor till en 8-åring? Min dotter gillar blommor, jag ville ge henne en stor bukett på födelsedagen och det blev en godisbukett! Jag har satt kolor och chokladkaniner på tekniktråd som jag floratejpat (en grön självhäftande tejp som finns i blomsteraffärer och som gör så tekniktråden inte rostar och färgar vattnet i vasen). Förutom tulpaner och påskliljor är det också fjädrar i buketten samt lite annat godis och dekorationer. Både vacker och ätbar alltså!


Hoppas er påsk varit bra, jag är fortfarande jätteförkyld och känner mig faktiskt sämre idag så jag hoppas kunna gå till skolan i morgon!


fredag 6 april 2012

Glad påsk!



Nu är den här, den efterlängtade påskhelgen som jag längtat efter. Att bara få vara ledig, umgås med familj och släkt och äta massa god mat. Men typiskt nog har jag blivit sjuk, jätteförkyld och ont i halsen. Fast det kanske är någon mening med det också, dottern fyller ju 8 år på söndag och när hon föddes var jag sjuk, förkyld, feber och ont i halsen så kanske är det en påminnelse om den dagen. Kan inte fatta att 8 år gått så fort, att min lilla tjej blivit så stor! Hon ska få en riktigt stor godisbukett på söndag, återkommer med bild!